Porsche - -

Porsche Service

Filosofi

Porsche - Vi har höga krav. Precis som du.

Vi har höga krav. Precis som du.

Du vill ha något speciellt. Det är därför du kör Porsche. Således förtjänar du också en precis lika speciell och kvalitativ service. Exakt, professionell och dynamisk. Och framförallt: skräddarsydd efter dina krav. Precis som en Porsche.

Läs mer

Originaldelar

Porsche - Allt för din Porsche.

Allt för din Porsche.

Oavsett vilken av våra modeller du kör så gör vi vårt yttersta för din Porsche – för dess underhåll, skötsel och reparation. Och tack vare Porsche originaldelar ser vi till att din Porsche förblir just det – original.

Läs mer

Porsche Direct Dialogue Bay

Porsche - Hög prestanda och öppenhet som standard.

Hög prestanda och öppenhet som standard.

Lämna inte något åt slumpen. Det är grundidén med Porsche Direct Dialogue Bay. Från tidsbokning, bekräftelse och reparation med Porsche Originaldelar till omfattande kvalitetskontroll och återlämnande av fordonet.

Läs mer

Däck & hjul

Porsche - Älskar du öppna vägar? Säkerställ att du håller kontakten med dem.

Älskar du öppna vägar? Säkerställ att du håller kontakten med dem.

Däck är viktiga för att leverera vägprestanda. Det är därför Porsche, tillsammans med utvalda samarbetspartners, gör allt för att uppnå bästa resultat. Klicka här för att ta reda på vilka däck som passar till din bil.

Läs mer

Porsche - Porsche Originalhjul

Porsche Originalhjul

Upptäck Vintergatans bästa däck för din Porsche! Och universums snyggaste fälgar. 10 % bonus när du handlar med Porsche Card!

Läs mer

Motorolja

Porsche - Vad har motoroljan för funktion?

Vad har motoroljan för funktion?

Vare sig det är på vägen eller på racingbanan är olja det viktigaste tekniska smörjmedlet i motorn. Att välja rätt motorolja är därför avgörande – inte bara vid den första påfyllningen på fabriken, utan även vid de efterföljande oljebytena samt vid oljepåfyllning.

Läs mer
Porsche - Vad ger optimal prestanda på racingbanan? Fördelar på hemmabanan.

Vad ger optimal prestanda på racingbanan? Fördelar på hemmabanan.

En Porsche är byggd för att leverera maximal prestanda. På racingbanan, på vägen och i varje kurva. För att din Porsche ska kunna leverera optimal prestanda krävs det att du använder rätt motorolja.

Läs mer
Porsche - Det finns motoroljor. Och så finns det Mobil 1.

Det finns motoroljor. Och så finns det Mobil 1.

Vi har testat en mängd olika motoroljor på racingbanorna. Resultatet: Porsche har valt ExxonMobil och motoroljan Mobil 1 som sin globala samarbetspartner för motoroljor. För motorerna i våra banracingbilar och för motorerna i våra standardmodeller. Ett samarbete som garanterar maximal prestanda och en lika högoktanig körupplevelse. Det är därför som Mobil 1 fylls på i motorerna på alla Porsche-bilar på fabriken.

Till Mobil 1

Information om din bil

Porsche - Desto mer du förstår din Porsche, desto mer kommer du att uppskatta den.

Desto mer du förstår din Porsche, desto mer kommer du att uppskatta den.

Vill du stärka din relation med din Porsche? Studera dess särdrag? Ända ned till minsta detalj? För dig har vi sammanställt all relevant information och dokument om din Porsche.

Läs mer

Porsche Assistance

Porsche - Service 24 timmar om dygnet.

Service 24 timmar om dygnet.

Med Porsche Assistance garanteras du en snabb och individuell hjälp 24 timmar om dygnet – oavsett var du befinner dig i Europa. Genom att ringa det svenska journumret får du tala med en svensktalande person, vilket kan vara särskilt värdefullt i akuta nödsituationer. Här hittar du kontaktuppgifter.

Läs mer

Periodisk Teknisk Besiktning

Porsche - Nya regler för trafiksäkerhetsprovning

Nya regler för trafiksäkerhetsprovning

Förordningen kring vilken teknisk information som krävs vid trafiksäkerhetsprovning (EU) 2019/621 träder i kraft den 20 maj 2020. Enligt den måste biltillverkare ha nödvändig information enligt förordningen tillgänglig på webben för inspektions-organisationer och berörda myndigheter. Hos Porsche hittar du relevant information i vårt online-IT-system PCSS TSI. För att registrera ett konto där, följ länken nedan.

Läs mer här (information på engelska)