Porsche - -

Apple Watch – Porsche Car Connect

Remote Services

Porsche - Färddata.

Färddata.

Vill du veta hur många kilometer du körde med din Porsche senast? Eller när du måste tanka nästa gång? Appen visar den senaste informationen som körtid eller antal körda kilometer, medelhastighet och genomsnittsförbrukning samt aktuell tanknivå i en display som liknar appen till smartphone.

Porsche - Navigera till bilen.

Navigera till bilen.

På en stor parkeringsplats förlorar man snabbt ögonkontakten med sin Porsche, men inte förbindelsen. Med hjälp av Carfinder-funktionen leder din Apple Watch® dig snabbt till bilen.

Porsche - Signalhorn och varningsblinkers.

Signalhorn och varningsblinkers.

Om din Porsche är inom syn- eller hörhåll hjälper appen dig snabbt att hitta bilen genom att du aktiverar signalhornet eller blinkar med bilens varningsblinkers.

Porsche - Fordonsstatus.

Fordonsstatus.

Det börjar regna och du vet inte om du har stängt taket? Även här räcker det med att titta på displayen på din Apple Watch® för att få veta om dörrar och rutor är öppna eller stängda.

Porsche - Fjärrstyrd klimatkontroll.

Fjärrstyrd klimatkontroll.

Parkeringsklimatiseringen som finns som tillval för E-Hybrid-modellerna ger en perfekt tempererad bil. Porsche Car Connect-appen gör att den aktiveras bekvämt och i lagom tid. Du kan alltså exempelvis aktivera klimatiseringen bara genom att trycka på displayen på din Apple Watch® när du sitter på kontoret.

Vehicle Tracking Services

Porsche - Meddelande.

Meddelande.

En annan finess i appen för Apple Watch® är meddelandefunktionen. Om en stöld har registrerats eller om vissa säkerhetsfunktioner har aktiverats, får du ett meddelande på displayen på din klocka.

Funktioner för E-hybrid

Porsche - Hybridinformation

Hybridinformation

Även hybridfunktionerna på din Porsche E-hybrid kan styras bekvämt via din Apple Watch® så att du hela tiden har överblick över räckvidd, resterande laddtid samt aktuell laddstatus.