Porsche - -
Porsche - -
Porsche - -
Porsche - -

Porsche Car Connect

Porsche Car Connect är en app till din smartphone. Den erbjuder en mängd användbara funktioner för dig och din Porsche.

Dessa inkluderar Remote Services, som gör att du kan fjärrstyra utvalda funktioner samt få fordonsinformation. Porsche Vehicle Tracking Services hjälper dig att skydda din Porsche mot stöld och om den i värsta fall blir stulen, hitta den igen. Safety Services säkerställer din egen säkerhet före och under resan.

Portal

Car Connect app (iOS)

Car Connect app (Android)

FAQ (PDF)

Aktiveringsguide Porsche Car Connect (PDF)

Porsche - En intensivare relation. Car Connect App för Apple Watch®.

En intensivare relation. Car Connect App för Apple Watch®.

Porsche Car Connect ser redan med smartphone-appen till att du har en perfekt förbindelse med din Porsche. Vi har nu intensifierat den här förbindelsen, med en app för Apple Watch®. Ta reda på allt du behöver veta om din bils fordonsstatus genom att bara kasta en blick på klockan.

Läs mer

Remote Services

Porsche - Använd din telefon som fjärrkontroll.

Använd din telefon som fjärrkontroll.

Med Remote Services från Porsche Car Connect kan du hålla ett öga på din Porsche även när du befinner dig långt ifrån den. Och det är inte allt: Den är alltid tillgänglig! För appen ger dig inte bara en massa information om din Porsche, utan låter dig också fjärrstyra utvalda fordonsfunktioner. Fördelarna med detta? Betydligt mer komfort och självklart den härliga känslan av att när som helst och var som helst vara nära din Porsche.

Porsche - Färddata.

Färddata.

De som kör Porsche vet exakt hur många timmar de suttit i bilen, och detta inte bara för att de är entusiastiska. Med appen Porsche Car Connect har du hela tiden och överallt tillgång till fordonsinformation som körtid eller körsträcka, medelhastighet och bränsleförbrukning. Uppgifterna visas som överskådlig statistik på din telefon – över din senaste körning eller den totala körtiden.

Porsche - Fordonsstatus.

Fordonsstatus.

Var står din Porsche parkerad? Är taket fortfarande öppet? Låste du bagageutrymme och dörrar? Du kan vara helt lugn, svaret på dessa frågor får du genom att slänga en blick på din telefon. Där visar en bild över bilen vilka delar som är öppna eller stängda och om din Porsche är låst eller inte.

Med appen kan du också fälla in ytterbackspeglarna eller låsa bilen.

Porsche - Carfinder.

Carfinder.

Vill du kunna hitta tillbaka ännu snabbare till din Porsche? Aktivera då bara bilens signalhorn eller varningsblinkers på avstånd. Om du vill kan du med din telefon navigera dig fram till din Porsche.

Porsche - Däcktryck och kommande service.

Däcktryck och kommande service.

Porsche Connect-app informerar om däcktrycket och kommande servicetider, vilket hjälper till att upprätthålla säkerhetsstandarden.

Du har alltid tillgång till fordonets identifikationskod (VIN).

Porsche - Visa strömmen vägen.

Visa strömmen vägen.

Vi vet hur viktigt det är att gnistan finns. Och det här är inget avståndet ska få ändra på. På din telefon sammanställs därför viktig information om laddningsstatus hos din E-Hybrid. Appen visar exempelvis den rent elektriska och den totala räckvidden, aktuella nivåer i hybridbatteriet samt resterande laddningstid.

Detta gör att du alltid vet om din bil fortfarande laddas eller redan är fulladdad.

Porsche - Fjärrstyrd klimatkontroll.

Fjärrstyrd klimatkontroll.

Med Porsche Car Connect-app kan temperaturen i bilen vara perfekt anpassad till dina planer. Bilen håller en komfortabel temperatur när du ska köra iväg. Du kan förstås också välja att starta eller avbryta klimatkontrollen när som helst.

Porsche - Färddata för din E-hybrid.

Färddata för din E-hybrid.

Din Porsche E-Hybrid har mycket att erbjuda. Helt i linje med detta kompletteras bilens färddata i Remote Services med ett
antal upplysningar. Håll ett öga på den genomsnittliga elförbrukningen och antalet kilometer som tillryggalagts rent elektriskt.
Eller rättare sagt, håll ett öga på din telefon.

Safety Services

Porsche - Vad ska du tänka på när du kör din Porsche? Bara körningen.

Vad ska du tänka på när du kör din Porsche? Bara körningen.

Porsche Car Connect förbättrar också säkerheten. Vid en olycka skickar bilen exempelvis en nödsignal som meddelar bilens position och status. En nödfallsplan aktiveras direkt och räddningstjänsten kontaktas.

Om du behöver vägassistans kan du kontakta Porsche med din app. Bilens position och relevanta feldiagnoser skickas till
Porsche Assistance så att du får bästa möjliga hjälp.

Security Services

Porsche - Som gjord för långfärder. Men inte med någon annan än dig vid ratten.

Som gjord för långfärder. Men inte med någon annan än dig vid ratten.

Skydda din Porsche med Porsche Vehicle Tracking System (PVTS) som är en automatisk stöldidentifiering. Om bilen stjäls informerar appen dig med ett push-meddelande och ett SMS – och skickar automatiskt larmet till en dygnet runt-öppen larmcentral. Fordonet lokaliseras och återfinns i samarbete med lokala myndigheter – i 44 europeiska länder (inkl. Ryssland), USA, Kanada och Sydafrika.

Porsche - PVTS Plus – extra skydd med Driver Recognition.

PVTS Plus – extra skydd med Driver Recognition.

PVTS Plus ger dig extra skydd: När du har med dig Driver Recognition-kortet känner bilen av att du är den godkände föraren och avaktiverar larmsystemet. Om däremot en förare utan Driver Recognition-kort sitter i bilen, skickas ett ljudlöst larm till Porsche och till din Porsche Car Connect-app.

Support

Porsche - Porsche Car Connect Support

Porsche Car Connect Support

Porsche Car Connect Support hanteras på den svenska marknaden av KG Knutsson.
Ni når dem på följande kontaktuppgifter:

Telefon: 08-923154
Mejl: vodafone@kgk.se