Porsche - -

Porsche Connect & Car Connect

När det gäller sportbilar har det alltid varit viktigt med ett så nära förhållande som möjligt mellan förare och bil. Den perfekta basen för detta är nya Porsche Communication Management-system (PCM) med Connect Plus och onlinetjänster såsom trafikinformation i realtid, Google Earth® och Google Street View®. Standard i 911 och Panamera.

Porsche Car Connect som är standard för 911 och Panamera finns också som tillval för 718, Macan och Cayenne.

Upptäck

Porsche - Porsche Car Connect

Porsche Car Connect

Är din Porsche en viktig del av ditt liv? Det är ömsesidigt. Oavsett var du befinner dig. Tack vare Porsche Car Connect – en smartphoneapp som låter dig fjärrstyra vissa funktioner på din Porsche.

Läs mer

Porsche - Porsche Connect

Porsche Connect

Porsche Connect erbjuder intelligenta tjänster och appar som syftar till att utveckla kopplingen mellan förare och fordon, intensifiera sportbilsfascinationen och enkelt övervinna vardagens utmaningar.

Läs mer

Administrera

Porsche - Porsche Connect Store

Porsche Connect Store

Vill du köpa till extra Porsche Connect-tjänster eller förlänga ditt kontrakt? Få reda på mer om vad Porsche Connect kan erbjuda.

Läs mer

Porsche Connect Portal

Porsche - Logga in och individualisera dina tjänster

Logga in och individualisera dina tjänster

I Porsche Connect-portalen kan du personalisera dina Connect Services enligt dina intressen – exempelvis lägga till nya destinationer i navigationssystemet eller välja nyhetsflöden.

My Porsche

Guider

Porsche - Hjälpvideor & bruksanvisningar

Hjälpvideor & bruksanvisningar

Få svar på frågor, läs bruksanvisningar och se videor för Porsche Connect.

Läs mer