Porsche - -

Vi säljer din Porsche

Går du i säljtankar?

I så fall vill vi gärna hjälpa dig att sälja din Porsche. Vi har kontaktnätet, kunskapen och organisationen för att på bästa sätt marknadsföra din bil mot en stor målgrupp och hitta rätt köpare. Utöver detta erbjuder vi förmånlig finansiering och försäkring.

Det blir den smidigaste och tryggaste affären för dig, du lämnar bara in bilnycklarna till oss så sköter vi resten. Nedan kan du läsa mer om hur processen går till och vad vi kan göra för dig.

Inför försäljning.
Efter att du har skickat in din intresseanmälan, tar vi kontakt med dig och träffas där det passar dig för att gå igenom säljprocessen och alla förutsättningar för försäljning genom oss.

Porsche Approved-test.
Därefter genomgår din Porsche Approved-test med 111 punkter där våra servicetekniker diagnostiserar hela bilen och tittar på allt från prestanda till säkerhet. Detta för att kvalitetssäkra din bil innan försäljning och ge en trygghet till den kund som köper din Porsche.

Försäljning.
Sedan ställs bilen ut i hallen och vi börjar marknadsföra den. Vi har kontaktnätet, kunskapen och organisationen för att på bästa sätt marknadsföra din bil mot en stor målgrupp och hitta rätt köpare. Utöver detta erbjuder vi förmånlig finansiering och försäkring till köparen av din bil vilket underlättar för dig.

Porsche Approved-garanti.
En Porsche Approved-bil omfattas av ett års garanti och Porsche vägassistans. Det här gör givetvis bilen mer attraktiv och är en tungt vägande anledning till varför du skall sälja din Porsche via oss. Denna tjänst tecknas separat.

Porsche Originaldelar.
Vi jobbar endast med Porsche Originaldelar vilket gör att även en begagnad Porsche förblir 100% Porsche. Ett godkänd Porsche Approved-test ger köparen möjlighet att teckna upp till två års garanti som även omfattar Porsche vägassistans.

Vi hämtar och lämnar tillbaka.
Vi kommer helt enkelt till den plats där du har din bil, hämtar den, gör Porsche Approved-test hos oss och levererar den tillbaka.

Under rådande covid-19 omständigheter, har vi naturligtvis vidtagit försiktighetsåtgärder och följer mycket tydliga riktlinjer. Vi vill att du alltid ska känna dig trygg och välkommen hos oss.

Verkar det här intressant?
Välkommen att kontakta oss för ett möte så berättar vi mer.

Anmäl ditt intresse