Arkiv 2010

Porsche Magasin Nr 16

Porsche Magasin Nr 15 – 2010


Bilsemester för 2 del 1

Gotland i våra hjärtan. Kargt, krokigt och alldeles underbart folktomt, åtminstone några dagar i början av juni då hela ön tar ett djupt andetag innan sommarrushen. Vi lät 911 Carrera 4S och Boxster Spyder bestämma tempo och rutt. (De lyckades åtminstone komma överens om ett stopp).

Läs hela artikeln (PDF)

Riksgränsen tur & retur

Vårt långtest av Panamera 4S fortsätter. Sist stod golf och bankörning på programmet, denna gång blev det en liten vända till Sveriges ända. Läs allt om hur bil och besättnig överlevde is, snö och långa dagar i de norrländska ödemarkerna.

Läs hela artikeln (PDF)

Hybrid

Cayenne S Hybrid, GT3 R Hybrid och 918 Spyder eller Enhörningen, Sleipner och Pegasus om vi ska tro Jonas Jarlmark är alla hybrider. Trots det ser tekniken under skalet helt olika ut.

Läs hela artikeln (PDF)Porsche Magasin Nr 15
 

Porsche Magasin Nr 15

 

Banbilen

Är Porsches nya Grand Turismo allt den lovar? Perfekt på långresan, rymlig och lasttålig, snabb som vinden och stabil som tåget i knixiga kurvor? Vi tog nya Panamera från golfbanan till racerbanan i jakt på svar. 

Hämta tidningen på ditt närmaste Porsche Center och läs fortsättningen: Mot Mantorp

Läs hela artikeln (PDF)

Eco driving

1 000 km har säket avklarats på kortare tid än så här i en Cayenne Diesel men frågan är om någon gjort det snålare eller mer miljövänligt, Snöra av dig blypjucken och följ med på en grön resa runt Sverige.

Läs hela artikeln (PDF)

Kraftkontroll

Jonas Jarlmark tittar närmare på den moderna bilens alla hjälpsystem och efterlyser en revolution!

Läs hela artikeln (PDF)