Porsche - Porsche Filosofi

Porsche Filosofi

Det här citatet förkroppsligar vad Porsche handlar om. Som varumärke, som företag och som biltillverkare. Det har varit vår ledstjärna – i mer än 70 år. Det täcker alla de värderingar som präglar vårt arbete och våra fordon. Därför är det ingen överraskning att den som beskriver det bäst, är personen som skapade den allra första sportbilen i Porsches namn: Ferdinand Anton Ernst – eller Ferry Porsche, som vi bäst känner honom.

"I början så tittade jag mig omkring och kunde inte hitta bilen som jag hade drömt om: en liten, lätt sportbil som använder energi på ett effektivt sätt. Så jag bestämde mig för att bygga den själv."

Ferry Porsche

Hans dröm om den perfekta sportbilen har alltid drivit oss framåt – genom hela vår historia. Och vi kommer närmare målet varje dag. Med varje koncept, varje utveckling och varje modell. Längs med vägen så följer vi en plan; ett ideal som förenar oss. Vi kallar den The Porsche Principle. Den underliggande principen handlar om att få ut det mesta av allt. Från dag ett har vi strävat efter att omsätta prestanda i hastighet – och framgång – på det mest intelligenta sätt som är möjligt. Det handlar inte längre om hästkrafter, utan mer idéer per hästkraft. Principen har sitt ursprung från racingbanan och förkroppsligas i varje enskild bil. Vi kallar det för intelligent prestanda.

Relaterat innehåll

Nyheter
Nyheter
Porsche i Sverige
Porsche i Sverige
Porsche Magasin
Porsche Magasin