Porsche - -

Porsche Experience

Porsche Ice Experience

Porsche - Körupplevelser på snö och is.

Körupplevelser på snö och is.

Porsche Ice Experience är en utbildning för dig som vill utvecklas till en ännu bättre bilförare på vinterunderlag. Nyckeln till framgång är träning, träning och åter träning - samtidigt som du har riktigt, riktigt roligt!

Läs mer

Porsche Track Experience

Porsche - Övning ger färdighet.

Övning ger färdighet.

Hur säker en bil än kan vara, kan ingenting ersätta förarens egen körskicklighet. Träna både din förmåga och upplev ren körglädje. Porsche Track Experience är ett etablerat koncept som finns över hela världen, den vänder sig till dig som Porsche-ägare.

Läs mer

Porsche Racing Experience

Porsche - Start your own mission.

Start your own mission.

I samband med Le Mans 24h 2017 lanserar Porsche ett nytt program: Porsche Racing Experience! Detta innebär ett steg framåt för de olika Porsche Experience-programmen som erbjuds till Porsche-kunder över hela världen.

Läs mer

Porsche Travel Experience

Porsche - En resa du inte glömmer.

En resa du inte glömmer.

Ät middag i några av de mest kända restaurangerna, bo på några av de bästa hotellen och kör längs några av de mest fascinerande vägarna – alla med en av de mest imponerande reskamraterna du kan hitta: en Porsche.

Läs mer

Porsche Drive

Porsche - För dig som drömmer om att köra en Porsche.

För dig som drömmer om att köra en Porsche.

Numera erbjuder vi Porsche Drive. Tjänsten som gör att fans över hela världen ska få möjligheten att köra en Porsche. Boka den Porsche som du drömmer om att köra på Porsche-museet i Zuffenhausen där även överlämning och retur sker.

Läs mer