Porsche - -

Motorsport

Porsche Carrera Cup Scandinavia

Porsche - En av de mest framgångsrika motorsporttävlingarna.

En av de mest framgångsrika motorsporttävlingarna.

Porsche Carrera Cup Scandinavia är ett av de internationella Porsche Carrera Cup-mästerskapen i världen. Med mästerskap i bland annat Brasilien, Tyskland, Asien, Storbritannien, Japan, Frankrike, Australien och Italien är Porsche Carrera Cup en av de mest framgångsrika motorsporttävlingarna i världen.

Läs mer

Porsche Esports Carrera Cup Scandinavia

Porsche - Nytt skandinaviskt mästerskap online!

Nytt skandinaviskt mästerskap online!

Porsche i Sverige satsar stort på virtuell bilsport i ett nytt mästerskap med en prispott på 100 000 kronor. Det handlar om simracing, på svenska banor – verklighetstrogen racing där det enda som saknas är doften av bränt gummi. Utmana vänner, familj och den skandinaviska simracing-eliten!

Läs mer

Internationellt

Porsche - Motorsport som en principsak.

Motorsport som en principsak.

Mer än 60 års historia av motorsport innebär 60 år av kunskap och erfarenhet. Ta del av internationell racing på hög nivå.

Läs mer

Porsche Sports Cup Scandinavia

Porsche - Tävlingsserien där alla Porsche-modeller kan delta.

Tävlingsserien där alla Porsche-modeller kan delta.

Porsche Sports Cup Scandinavia är tävlingsserien där alla Porsche-modeller kan delta. Syftet med serien är att vara ingången till Porsche racing. Man kan börja med en standard Porsche och om man så vill, utvecklas i serien för att gå vidare till t.ex. Porsche Carrera Cup. Till låg kostnad erbjuds en tävlingsserie som håller hög kvalitet och som ger möjlighet till utvecklande träning och tävlingsmoment.

Läs mer