Porsche - -

Laddning Taycan

Vårt laddningskoncept börjar med fordonet. Performance Battery Plus med den senaste litiumjontekniken är baserad på 800-volt-arkitektur och därmed ett liknande system som vår uthålliga racerbil 919 Hybrid. Högre spänning innebär inte bara märkbart mer effekt och mindre vikt tack vare reducerad kabelstorlek, utan framför allt kortare laddningstider.

Eftersom vi inte bara tänker på produkten utan också på miljön i vilken den används, är Porsche involverad i utvecklingen av en landsomfattande laddinfrastruktur: både med egna lösningar och tillsammans med partners – till exempel längs motorvägar.

Mobilladdare

Använd mobilladdaren Plus som är ansluten till ditt nätaggregat som standard för att ladda din bil. Eller ladda eventuellt med den smarta mobilladdaren Connect med touchskärm.

Du kan också enkelt ansluta mobilladdaren Connect till din garagevägg i den tillgängliga laddningsstationen.

Snabb laddning hemma

För att du snabbt och enkelt ska kunna ladda din Taycan hemma erbjuder vi Home Energy Manager: en intelligent styrenhet, installerad i laddboxen, som ständigt kommunicerar med din laddare. Den ser till att dina hushållsapparater förses med tillräckligt med energi medan din bil laddas i garaget.