Porsche - -

Highlights Taycan

Drivningskoncept

Samspelet mellan drivkomponenterna resulterar i imponerande prestandasiffror, både tekniskt och känslomässigt: dess två motorer accelererar Taycan Turbo S från 0–100 km/h på 2,8 sekunder med upp till 560 kW (761 hk) overboost-effekt med Launch Control-funktionen. Så att du kan uppleva en startprestanda från stillastående som är i nivå med en supersportbil som 918 Spyder – som dessutom kan återupprepas: Flera accelerationer efter varandra är möjliga, upp till en topphastighet på 260 km/h.

Snabb. Även när den laddas.

Porsches själ står för prestanda. I alla avseenden. Detta demonstreras av Taycan, även vid laddning: dess 800-volt-arkitektur ger en laddningskapacitet på upp till 270 kW. På cirka fem minuter kan bilen laddas för att nå upp till 100 km (WLTP) under optimala förhållanden och är alltid redo för vad föraren tänker på hela dagen: körning.

Optimala förhållanden: CCS snabbladdande piedestal med> 270 kW,> 850V, batteritemperatur 30 ° C till 35 ° C och initial laddningsstatus 5 %.

Dynamisk flyline

Vi vet omedelbart vad som är bra för vår själ – och vad som inspirerar den. Taycan avslöjar sin fascination inom bråkdelar av en sekund: Med en flödande men ändå skarp silhuett och en dynamisk flyline. Bakpartiets design har en sömlös ljuslist och ”PORSCHE”-logotypem med tredimensionella bokstäver i glasoptik. Sett tillräckligt? Verkligen inte.

Porsche Advanced Cockpit

Vi glömmer aldrig de mest hisnande upplevelserna i våra liv. Taycans interiör imponerar på samma sätt. GT-multifunktionsportratten och den djupa, sportiga sätesplaceringen höjer din förväntan på den kommande körningen långt innan du ger dig av. Porsche Advanced Cockpit med sin innovativa välvda display fokuserar också på toppavancerad komfort – skräddarsydd för en elektrifierande körupplevelse.