Porsche - -

Connect Taycan

Functions on Demand

Active Lane Keeping

Låt inget få dig ur kurs. Vid höga hastigheter håller små kontinuerliga styringrepp bilen mitt i filen. Även vid låga hastigheter i trafikköer får du hjälp av bilen som följer vägsträckningen.

Beställ på Porsche Connect Store

Porsche InnoDrive

Den perfekta kombinationen av assistanssystem och körglädje. Vägskyltar och vägens sträckning identifieras i förväg och hastigheten anpassas motsvarande. Genom att aktivera blinkers registreras en avsikt att svänga och hastigheten minskas automatiskt.

Beställ på Porsche Connect Store

Porsche Intelligent Range Manager

Snabbare, längre, bekvämare. Maximal komfort med ruttbaserat optimering av alla inställningar. Inställningar som luftkonditionering, hastighetsbegränsning osv. anpassas automatiskt efter rutten för att ge bästa möjliga räckvidd.

Beställ på Porsche Connect Store

Power Steering Plus

Hos Porsche handlar allt om den perfekta väghållningen - och därmed körglädje! Power Steering Plus förstärker den känslan mycket mer. Den anpassar styrningen dynamiskt till din hastighet: detta gäller både höga och låga hastigheter.

Beställ på Porsche Connect Store

Online search

Din Taycan är inte bara snabb på vägen. Det är också en snabb sökmotor. Gå online och sök efter destinationer, restauranger eller hotell. Med massor av extra information som recensioner och priser.

Navigation

Tack vare trafikdata som uppdateras i realtid får du alltid en optimal väg till din destination. Om det är något hinder på vägen visar Taycan den bästa vägen framåt.

Digital assistans

Taycan har en mängd digitala assistansfunktioner, exempelvis läs upp-funktionen, som hjälper dig att hålla dig informerad om de senaste nyheterna från hela världen. Tjänsterna från Porsche Connect hjälper dig att få ut mer av varje dag.

Röstassistans

Vill du ställa in temperaturen, ange en destination i navigationssystemet eller ringa en vän? Två ord är allt som krävs: "Hey Porsche!". Röstassistenten förstår dig enkelt.