Porsche - -

Mer om Taycan

Porsche - Highlights

Highlights

Samma känsla av Porsche. Samma fokus på upplevelsen. Och som alltid är omsorgen om detaljer, materialval och design på högsta nivå. Samtidigt så mycket nytt: En bil fylld av ny teknik, ny formgivning och nya lösningar som visar vägen framåt. Taycan är allt som är Porsche, med adderad elektrisk kraft.

Läs mer

Porsche - Design

Design

Stilren, uttrycksfull, tidlös. Tre attribut som beskriver varje Porsche – och särskilt Taycan som tar vårt DNA in i en ny era.

Läs mer

Porsche - Performance

Performance

Nyckeln till att utforma en enastående drivlina var det systematiska arbetet med konstruktionsdesignen: inga kompromisser ger perfekt interaktion mellan drivkomponenterna.

Läs mer

Porsche - Laddning

Laddning

När det gäller laddningstid och räckvidd demonstrerar Taycan också vad som kännetecknar en äkta Porsche. En sportbil bör vara redo att ge sig iväg, hela tiden. Därför gör vi vårt yttersta för att underlätta enkel laddning som är integrerad i vardagen.

Läs mer

Porsche - Connect

Connect

Att köra en Porsche Taycan är en unik upplevelse. Och för att göra det ännu mer personligt erbjuder vi en mängd innovativa tjänster med Porsche Connect. Till exempel kan du komma åt all relevant information för ditt fordon, din omgivning eller hela världen i realtid. Med din röst eller via din smartphone kan du också kontrollera många funktioner i och utanför din Porsche. En riktig digital co-pilot helt enkelt.

Läs mer