Porsche - Cayenne E-Hybrid

Cayenne E-Hybrid

Upptäck laddbara Porsche Cayenne E-Hybrid.

Boka ett digitalt eller personligt möte hos oss – med eller utan provkörning.

Porsche Cayenne E-Hybrid är en fantastisk upplevelse för dig som kör och alla som får åka med. Med er på resan har ni några av våra senaste innovationer, nya digitala lösningar och detaljer som förhöjer upplevelsen ytterligare.

Vi berättar gärna mer! Boka ett digitalt eller personligt möte på något av våra Porsche Center med eller utan provkörning. Börja gärna med att bygga din egen Cayenne E-Hybrid online – när du är klar får du en kod som vi tillsammans kan gå igenom på mötet.

Digitalt möte

Vid ett digitalt möte kopplar du upp dig via telefon eller dator och pratar live med en utvald säljare på ditt närmaste Porsche Center. Du får veta mer och kan ställa frågor direkt. Tillsammans kan ni bygga din bil online i konfiguratorn. Om du själv redan byggt din bil har du fått en kod – då kan ni tillsammans gå igenom din bil och tillvalen – ett bra sätt att försäkra dig om att du får en bil som är perfekt utifrån dina specifika behov.

Personligt möte och provkörning

Du kan också boka ett personligt möte på ett av våra Porsche Center. Du får en guidad tur av bilen, tekniken och funktionerna, och kan ställa alla frågor direkt. Om du har byggt din bil i konfiguratorn tar du med dig din kod så kan ni tillsammans se över bilen och tillvalen – ett bra sätt att försäkra dig om att du får en bil som är perfekt utifrån dina specifika behov. Ni kan även bygga bilen tillsammans steg för steg. Om du vill provköra är det också en del av detta möte.

 

Boka digitalt möte/möte på Porsche Center

Bygg din egen Cayenne E-Hybrid

Relaterat innehåll

E-performance
E-performance
Upptäck Cayenne
Upptäck Cayenne
Elektrifiering
Elektrifiering