Porsche - -

Porsche E-Performance

Performance. Electrified.

Prestanda, G-krafter och adrenalin. Det är våra traditionella värden. Men vad ser vi på Porsche när vi tittar framåt? Självklart framtidens sportbil! Kompromisslös. Med ett övergripande koncept som kombinerar maximal körglädje, sofistikerad infrastruktur för laddning och banbrytande uppkopplingsmöjligheter.

Och vi ger dig huvudrollen: Som förare av din sportbil. 

400 stationer för snabbladdning i Europa år 2020.

Som köpare av en Porsche Taycan får du fri årsavgift i tre år till laddnätverket Porsche Charging Services, där bland annat Ionity ingår.

Tillsammans med Ionity arbetar vi ständigt med att utveckla en effektiv infrastruktur för snabbladdning längs stora europeiska vägar. Porsche Charging Services beräknas lanseras i Sverige under våren 2020.

En plattform för allt.

Med tjänster från Porsche Connect får du en ännu närmare koppling till din Porsche. Du hittar enkelt laddningsmöjligheter och kan kontrollera batteriets laddningsnivå och andra funktioner via en app i din telefon.

Laddning med hög prestanda.

Porsches själ står för prestanda. I alla avseenden. Detta demonstreras av Taycan, även vid laddning: dess 800-volt-arkitektur ger en laddningskapacitet på upp till 270kW.
På cirka 5 minuter kan bilen laddas för att nå upp till 100 km (WLTP) körsträcka under optimala förhållanden* och är alltid redo för vad föraren tänker på hela dagen: körning.

* Optimala förhållanden: CCS snabbladdande piedestal med> 270 kW, >850V, batteritemperatur 30 °C till 35 ° och initial laddningsstatus 5 %.

Infrastruktur för laddning

Håll dig laddad, var du än befinner dig. Porsche Charge Map ger dig översikt över ett stort antal laddstationer - nära ditt hem men även under resan. Sök önskad plats på kartan - så visar vi var du enkelt kan ladda din bil på vägen och vid din destination.

 

Taycan – laddad för nya upplevelser

Upplev Taycan, vår första helelektriska sportbil. Upptäck en bil fylld av ny teknik som hämtar kraft i vår historia och samtidigt visar vägen framåt. Taycan är allt som är Porsche, med adderad elektrisk kraft.

 

Taycan Modeller

Samma känsla av Porsche. Samma fokus på upplevelsen. Och som alltid är omsorgen om detaljer, materialval och design på högsta nivå. Samtidigt så mycket nytt: En bil fylld av ny teknik, ny formgivning och nya lösningar som visar vägen framåt.

Mer om Taycan

 

Plug-in-hybrid modeller

Våra plug-in- hybridmodeller kombinerar två drivlinor som kompletterar varandra: Förbränningsmotorn som bygger upp kraft och vridmoment med ökande hastighet, och elmotorn som ger maximalt vridmoment direkt. För dig innebär det här optimal prestanda i alla lägen.

 

Cayenne plug-in-hybrider

Cayenne plug-in-hybrider

Förbrukning/Utsläpp*

Total bensinförbrukning: 4,7 – 5,4 l/100 km

Totalt CO2-utsläpp : 89 – 122 g/km

 

4.7-5.4

l/100km

89-122

g/km


Hybridteknologi med inspiration från våra framgångar inom motorsporten – med gott om plats för allt och alla! Ombord finns självklart en lång rad innovativa lösningar, noga utvalda material och det senaste inom säkerhet.

Upptäck mer

 

Panamera plug-in-hybrider

För dig är säkert prestanda, komfort och effektivitet viktigt. För våra ingenjörer är drivkrafterna mod och att bryta konventioner. Resultatet känns i varje kurva och varje detalj.

Upptäck mer

 

Ladda om batterierna

Porsche E-Performance inkluderar hela infrastrukturen: en optimalt integrerad laddstation för din bil och intelligent laddningsutrustning för daglig användning, både hemma och på vägen.

 

   

Mer om hur du laddar hemma

Mer om hur du laddar på vägen

Förbrukning och utsläpp

Taycan-modeller
21,1 - 26,7
kWh/100 km
0
g/km
Panamera plug-in-hybrider
3,6 – 3,9
l/100 km
74 – 89
g/km
Cayenne plug-in-hybrider
4,7 – 5,4
l/100 km
89 – 122
g/km

Relaterat innehåll

Mer om Taycan
Mer om Taycan
Elektrifiering
Elektrifiering
Porsche Magasin Taycan Edition
Porsche Magasin Taycan Edition