HEM

Huvudnavigation
Modeller
911
Porsche - -

Service & tillbehör

Porsche Service

Porsche - Allt för din Porsche.

Allt för din Porsche.

Oavsett vilken av våra modeller du kör så gör vi vårt yttersta för din Porsche – för dess underhåll, skötsel och reparation.

Läs mer

Porsche Tequipment Originaltillbehör

Porsche - Bli unik.

Bli unik.

Med vårt exklusiva tillbehörsprogram Tequipment där du själv kan kombinera dig fram till bilen med just de fälgar, inredningsdetaljer och allt annat du saknar i standardbilen.

Läs mer

Porsche Classic

Porsche - Porsche Classic Originaldelar.

Porsche Classic Originaldelar.

Över 70 procent av alla Porsche-fordon som någonsin byggts rullar på våra vägar än idag. Vi vill se till att det förblir så: med kvalitetsstämpeln "Made in Germany" – och med mer än 52 000 Porsche Classic Originaldelar från över 1000 Classic-leverantörer.

Läs mer

Porsche Driver's Selection

Porsche - En kollektion som andas kvalitet.

En kollektion som andas kvalitet.

Porsche Driver's Selection kollektion erbjuder material med toppkvalitet och iögonfallande design. Varje produkt är modern och tidlös – och hela Porsche Driver's Selection är skapad i en sann Porsche-anda.

Läs mer

Porsche Car Connect & Connect Plus

Porsche - Ta pulsen på din Porsche.

Ta pulsen på din Porsche.

Förvandla din smartphone till en fjärrkontroll och styr en mängd av din Porsches funktioner – samtidigt som du kan få en inblick i hur bilen mår och presterar.

Läs mer

Porsche Exclusive

Porsche - Gör det speciella ännu mer speciellt.

Gör det speciella ännu mer speciellt.

En Porsche så unik som ditt eget fingeravtryck – bara från Porsche Exclusive. Visuellt och tekniskt, på insidan såväl som på utsidan.

Läs mer