HEM

Huvudnavigation
Modeller
911
Porsche - -

Erbjudanden

718 Boxster 4 You

Porsche -

20 år efter att Boxster gjorde sin debut gör vi om konstruktionen av våra mittmotorbilar. Den nya generationen heter 718 Boxster. Nya turboladdade boxermotorer för ökad kraft, avsevärt mer vridmoment, höga varvtalsgränser och lägre förbrukning.

Läs mer

Macan 4 You

Porsche -

Under 2016 har privatleasing stått för cirka 25 procent av de privata nybilsregistreringarna i Sverige. Trenden är även tydlig hos oss på Porsche och därför har vi nu tagit fram ett erbjudande för dig som privatperson – Macan 4 You.

Läs mer

Macan Business

Porsche -

Under en vanlig dag på jobbet är det många möten som ska avklaras. Anledningen till många möten är att komma fram till en lösning som passar dig och din business bäst. Och det är med den inställningen vi på Porsche nu har tagit fram ett unikt tjänstebilserbjudande som kommer att stå till din tjänst. Varje dag.

Läs mer

Cayenne Business

Porsche -

För att en artist ska få platinum krävs det något extra. Artisten måste nå ut till sin publik och få ett euforiskt erkännande. Samma höga krav ställer vi därför på Cayenne Diesel Platinum Edition som under 2017 kommer att stå till din tjänst genom tjänstebilserbjudandet Cayenne Business.

Läs mer

Cayenne Platinum Edition

Porsche -

Upplev en förarplats byggd kring dig, med en unik harmoni mellan ergonomi och design, där varje detalj förstärker intrycket. Här finns plats för hela familjen – och allt som ska med.

Läs mer

Cayenne Platinum Plus

Porsche -

Ska du köpa en ny Porsche Cayenne? Välj till Platinum Plus, ett paket som med all säkerhet kommer att göra vintern lättare att bemästra.

Läs mer