Panamera GTS Sport Turismo - Porsche.se
 
Panamera GTS Sport Turismo - Panamera GTS Sport Turismo.

Panamera GTS Sport Turismo.

Tekniska specifikationer

Panamera GTS Sport Turismo - Technical Specs
2,950 mm
5,053 1,422 mm
PDK
Pris: Från 1 405 000 kr inkl. moms
Effekt: 460 hp (338 kW)
Maxhastighet: 289 km/h
Acceleration 0-100 km/h with chrono sport package: 4.1 s
Bränsleförbrukning l/100 km (WLTP): 12.7
CO2-utsläpp i g/km (WLTP): 288
Bränsleförbrukning l/100 km (NEDC II): 10.6
CO2 utsläpp g/km (NEDC II): 242

Highlights

Porsche - Connect Plus: web-connected

Idén

Porsche - Idén

Idén

Om du sätter ambitiösa mål måste du också ta dig an dem med mod och passion. Panameras GTS-modeller har vi skapat utan kompromisser – upplevelser som förenar sina uppenbara motsatser: prestanda och komfort, dynamik och effektivitet.

Att sträva mot högt ställda mål innebär också fokus. Fokus på dina styrkor, det som verkligen betyder något. För oss var det en fråga om ära och utmaning att kombinera konceptet Panamera med vår GTS-princip. Nya Panamera GTS och nya Panamera GTS Sport Turismo är resultatet.

Porsche - Connect Plus: web-connected

Exteriör

Porsche - Exteriör

Exteriör

Panameras speciella dynamik märks vid första anblicken, speciellt tack vare lekfullheten med de svarta kontrastfärgerna. Element som sidoluftsuttag, logos vid bilens bakre del och de sportiga avgasrören har en svart, högblank finish. Lägg därtill att den lägre sektionen av Panamera GTS hålls i mattsvart liksom de Panamera-designade 20-tumshjulen. Bakljusen och den karakteristiska ljusrampen är också tonad. Tonade LED lyktor med Porsche Dynamic Light System Plus finns som tillval.

Båda GTS-modellerna har SportDesign-paketet med distinkt fram- och bakparti som standard. Den adaptiva bakre vingen delar sig efter att den har expanderat, vilket gör den mycket bredare. De kraftfulla bromsarna med röda bromsok är karakteristiskt för båda modellerna, likaså sportchassit som är sänkt 10 mm med adaptiv luftfjädring. GTS-logotypen i nederkant på den främre dörren ger bilen ett ännu sportigare intryck.

Porsche - Connect Plus: web-connected

Interiör

Porsche - Interiör

Interiör

Styrkan med Panamera, att den förenar uppenbara motsatser, känns så fort du sätter dig i den. Genomtänkt ergonomi och utmärkt komfort kombineras med det självklart sportiga.

Kombinationen av svart läder med Alcantara®, adaptiva sportsäten med GTS-logotyp på nackstöden fram och på de bakre yttre sittplatserna, samt trim- och dörrskyddslister i borstat aluminium med svartanodiserad yta är ett tydligt exempel. Även rattkanten på multifunktionsratten och takbeklädnaden är klädda med Alcantara®.

Som extra tillval för Panamera GTS-modellerna kan du också få ett utrustningspaket i två olika färger. Detta inkluderar sömmar i Carmine Red eller Crayon på instrumentbrädan, dörrpanelerna, sätena och armstödet i mittkonsolen. Nackstöden i de fyra stolarna med "GTS"-logotypen sys i samma färg, och även säkerhetsbältena på de fyra sittplatserna matchas färgmässigt.

För Panamera GTS-modellerna kan du självklart också välja helläderklädsel eller Club-läderklädsel, som finns i de andra Panamera-modellerna.

Personalisering & service

Exklusiv Manufaktur
Exklusiv Manufaktur
Tequipment
Tequipment
Service
Service
Porsche Drivers Selection
Porsche Drivers Selection