Macan S - Macan S.

Macan S.

En spännande fortsättning.

Tekniska specifikationer

Macan S - Technical Specs
2,807 mm
4,696 mm 1,624 mm
PDK
Pris: Från 670 000 SEK inkl moms.
Effekt: 354 hK
Acceleration från 0-100 km/h: 5.3 s
Maxhastighet: 254 km/h
Bränsleförbrukning l/100 km (WLTP): 11,8
CO2-utsläpp g/km (WLTP): 269
Bränsleförbrukning l/100 km (NEDC ll): 8.9
CO2-utsläpp g/km (NEDC ll): 204

Highlights

Porsche - Connect Plus: web-connected

Spännande design.

Porsche - Spännande design.

Spännande design.

Nya Macan har vår nydesignade, tredimensionella panel med LED-ljus på bilens bakre del (du har kanske sett den på några av våra andra modeller). LED-teknik ingår också som standard i de nydesignade strålkastarna. Fronten på nya Macan är omarbetad och ger ett bredare intryck.

Om du vill öka upplevelsen ytterligare finns flera spännande tillval, t ex:
• GT-ratt
• Sport Chrono med integrerad mode switch med Sport Response-knapp för en ännu sportigare upplevelse som anpassar chassi, växlingar och motorns respons.
• Det nya assistanssystemet med adaptiv farthållare för en behagligare och mer avkopplande färd upp till 60 km/tim. Systemet gör det inte bara möjligt att accelerera och bromsa halvautomatiskt, det hjälper dig också att stanna vid köer och långsam trafik.

Porsche - Connect Plus: web-connected

Spännande inredning.

Porsche - Spännande inredning.

Spännande inredning.

Insidan är självklart uppdaterad med ny skärm, nya detaljer och nya material. Den nya pekskärmen är 10,9 tum, har full HD-upplösning och en ny intuitiv meny som ger ännu snabbare access till bilens huvudfunktioner.

Macan erbjuder en rad digitala möjligheter tack vare det nya Porsche Communication Management-systemet. Det nya helt sammankopplade systemet har onlinenavigation, är förberedd för mobiltelefon och har intelligent röstkontroll (låt oss prata mer om det senare).

Andra funktioner som är standard är Porsche Connect Plus, navigation online, WLAN hotspot och en rad tjänster i Porsche Connect. Genom uppkoppling mot Here Cloud får har du alltid senaste information och får alternativa vägförslag om det t ex är köer.

Porsche - Connect Plus: web-connected

Spännande upplevelse.

Porsche - Spännande upplevelse.

Spännande upplevelse.

Det råder inget tvivel om att Macan är en sportbil. Designen, motorn, hur vi skapat förarplatsen runt dig, vi har gjort allt för att ge dig en bättre, sportigare upplevelse bakom ratten.

I Macan sitter du högt över vägen, samtidigt som du är nära den. Den tredimensionella designen av instrumentpanelen minskar avståndet mellan dig och alla viktiga kontroller. Som tillverkare av sportbilar förstår vi att bilen och du som förare är ett.

Macan har som många sportbilar däck i olika dimensioner fram och bak för att du fullt ut ska kunna utnyttja fördelarna med det intelligenta fyrhjulsdriftssystemet Porsche Traction Management. Nyutvecklade däck med förbättrade prestanda ger ännu bättre väggrepp i kurvor – du får en fantastisk körupplevelse oavsett om du kör på bana eller ska iväg och handla.

Porsche - Connect Plus: web-connected

Prestanda

Porsche - Prestanda

Prestanda

Det handlar inte längre om att bara färdas. Vi åker helt enkelt inte bara från A till B. Det finns så mycket att upptäcka och uppleva längs vägen. Varje sekund vill vi känna att vårt liv är dynamiskt, på vägen, i en sportbil.

Fokus ligger alltid på absolut prestanda. Precis det du förväntar dig av en sportbil. En sportbil är så mycket mer än bara kraft. Det är aktiv fyrhjulsdrift med Porsche Traction Management (PTM), dragkraft, exceptionell styrning och kontroll – tydliga bevis på traditionell Porsche teknik.

Och vad gäller komforten finns det även här mycket att hämta, självklart med alla sport och kontrollfunktioner. Tillval som luftfjädring garanterar en konstant körhöjd – i vilken terräng som helst. Porsche Active Suspension Management (PASM) justerar konstant dämpkraften, på varje hjul för sig. Resultatet? Ökad komfort och sportighet – på alla platser.

Porsche - Connect Plus: web-connected

Komfort

Porsche - Komfort

Komfort

För oss är att köra sportbil en intensiv upplevelse som involverar alla sinnen. Men endorfiner utlöses inte bara av prestanda och adrenalin. Tack vare tillval som interiör i högkvalitativt läder får nya Macan dig att känna dig lycklig så fort du sätter dig i bilen. Den upphöjda mittkonsolen bredvid den multifunktionella ratten bidrar till den äkta sportbilskänslan.

Dina öron får också sitt, med det extra sportavgassystemet blir Porscheljudet ännu mer kraftfullt. Apropå ljudupplevelse, BOSE® Surround Sound System och Burmester® High End Surround Sound System finns som alternativ för Macan-modellerna.

För att kunna andas fritt medan du njuter av upplevelsen är bilen utrustad med automatisk trezons klimatkontroll som standard. Den frivilliga joniseraren är ett nytt tillägg - för förbättrad luftkvalitet som förbättrar ditt välbefinnande.

Porsche - Connect Plus: web-connected

Porsche Connect

Porsche - Porsche Connect

Porsche Connect

Våra liv är stilbildande och spännande. Vi är alltid på väg någonstans och vill veta vad som händer runt omkring oss. Den nya 10.9 tums touchdisplayen med full HD upplösning förser dig med ännu fler uppkopplingar inför nästa äventyr. Den anpassade startskärmen är intuitiv. Med det uppkopplade navigationssystemet som standard försäkrar du dig om att du når nästa äventyr ännu snabbare.

Connect Plus assisterar dig med trafikinformation i realtid och uppdaterade kartor. Med Porsche Connect-appen kan du bestämma din önskade destination och skicka den till din Macan - samtidigt som du letar efter en ledig parkeringsplats.

Vad behöver du ytterligare för din resa? Ditt eget ljudspår, förstås: med streamingfunktionen i Porsche Connect-appen.

Ladda ned broschyrer

Porsche Macan S

Personalisering & service

Exclusive
Exclusive
Service
Service
Porsche Drivers Selection
Porsche Drivers Selection