Porsche Försäkring - Porsche.se
 
Huvudnavigation
Modeller
Porsche - Porsche Försäkring

Porsche Försäkring

Privat
Företag

Porsche är för många en dröm, men kanske inte alla är förunnade att uppleva den drömmen. Med prestanda, sportighet och framförallt tradition utmanar och lockar märket Porsche. Vår bilförsäkring är också en unik kombination av fördelar och generösa ersättningsnivåer. Råkar fordonet ut för en skada görs reperationen av auktoriserat Porsche Center. Bilen repareras lika självklart med Porsche Originaldelar för att säkra den höga kvaliteten på vårt materialval och andrahandsvärdet. Allt detta ingår i vår bilförsäkring:

  • 3 000 kr rabatt på självrisken vid skada som ersätts av vagnskadegaranti
  • Helt ny bil i ersättning om din nya Porsche blir obrukbar (annars 20% över marknadsvärdet efter 2 år/4000 mil, dock max 200.000 kr)
  • Maskin- och elektronikskadeförsäkring som gäller längre, 8 år och upp
    till 15 000 mil
  • Ingen självrisk vid stöld i bilen om den har fabriksmonterat originallarm
  • Maskinskadeförsäkring som gäller länge – 8 år eller 15 000 mil
  • Ersättning utan maxgräns för däck, fälgar och fabriksmonterad elektronisk utrustning
  • Rabatterad försäkring när du finansierar bilen med Porsche Finansiering

Har bilen en gällande vagnskadegaranti bevakar vi automatiskt att fordonet är helförsäkrad från den dag garantin löper ut.

Porsche Försäkring kan med fördel kombineras med Porsche Finansiering och Porsche Serviceavtal - allt på en faktura och betalning per månad.

För mer information kontakta din lokala Porscheåterförsäljare eller läs mer nedan.  

Mer om Porsche Försäkring

 

Under det gemensamma varumärket Porsche Finansiering erbjuds serviceavtal genom Volkswagen Service Sverige AB, org nr 556944-2253 och bilfinansiering genom Volkswagen Finans Sverige AB (publ) org nr 556258-8904. Porsche Försäkring är en del av If Skadeförsäkring AB (publ). Säte: Stockholm, Org.nr: 516401-8102. Porsche Försäkring är ett samarbete med Volkswagen Finans Sverige AB. Fullständiga försäkringsvillkor finns på porschebilforsakring.se